Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Znalezione w sieci 19. Sep 2012 at 21:51 Witam, zobaczcie co znalazłem : (You need to Login or Register to view media files and links) Pozdrawiam The Administrator. WWW IP Logged
yakusa Ex Member Gender: Re: Znalezione w sieci Reply #1 - 19. Sep 2012 at 22:01 Fajne fajne. Trzeba ich zaprosić koniecznie na forum nasze Jakoś nienachalnie. Coś w stylu widziałem coś takiego na forum 3dfx.pl. Np że kabelek SLI jak zrobić - schemat IP Logged
VooDooMan Forum Moderator Offline Retro Martyr Posts: 3068 Location: Wielkopolska Joined: 30. May 2012 Gender: Re: Znalezione w sieci Reply #2 - 20. Sep 2012 at 10:37 Pamiętam ten wątek, wpadłem na niego jakiś czas temu jak robiłem kabelek do SLI nawet zdjęcia z tamtąd sciągałem ale potem jakoś o tym zapomniałem ;/ "...ale najpierw zrozumcie mĂłj bĂłl" (You need to Login or Register to view media files and links) WWW Facebook YouTube IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Znalezione w sieci Reply #3 - 20. Sep 2012 at 18:08 Czasami na elektrodzie można fajne rzeczy odkupić ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged