konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Lan Party przez siec w domowym zaciszu zapoznanie Reply #30 - 25. Mar 2013 at 20:29 A ja czekam na decyzję od swojego ISP w sprawie publicznego IP. Postawie wtedy serwerek UnrealTournament i Urban Terror na jakim¶ Thinclient'cie. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹĽdy z nas w gĹ‚Ä™bi duszy pragnie być jak ten obcy... przeraĹĽajÄ…co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeć naprzĂłd i niszczyć." ==- IP Logged
rafal893dfx Full Member Offline I Love YaBB 2.5 Posts: 734 Joined: 12. Oct 2012 Gender: Re: Lan Party przez siec w domowym zaciszu zapoznanie Reply #31 - 25. Mar 2013 at 21:27 no ładnie to czekamy i powiec czy tylko ut i ute czy inne gry tez (You need to Login or Register to view media files and links) (You need to Login or Register to view media files and links) (You need to Login or Register to view media files and links) (You need to Login or Register to view media files and links) YouTube IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Lan Party przez siec w domowym zaciszu zapoznanie Reply #32 - 28. Mar 2013 at 10:54 No więc tak: OdpowiedĽ jest pozytywna , jednak muszę poczekać na przekonfigurowanie sieci (i tu polecono mi uzbroić się jednak w cierpliwo¶ć). Potem mam dostać instrukcje dotycz±ce adresacji komputera. Co do gier: zaproponowałem takie, jakich mam oryginały (lub s± free) i wiem, że bez żadnego problemu z konfiguracj± działaj± nawet na słabych komputerkach i np pod linuxem. Jak to wszystko zadziała - wtedy pomy¶limy o czym¶ więcej. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹĽdy z nas w gĹ‚Ä™bi duszy pragnie być jak ten obcy... przeraĹĽajÄ…co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeć naprzĂłd i niszczyć." ==- IP Logged