Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Co to za gra ? 17. Jan 2013 at 17:49 Witam, od jakiegoś czasu poszukuje pewnej gry. Są to wyścigi samochodzików takich na akumulatorki. Pamiętam, że grało się na różnych poziomach/torach, trzeba było ulepszać autka, lepsze akumulatorki itp, zjeżdżać co kilka okrążeń żeby się podładować. Bardzo ładna kolorowa, wręcz cukierkowa grafika. Może ktoś z Was kojarzy ? Niestety Google mi nie pomogło :-P Pozdrawiam The Administrator. WWW IP Logged
VooDooMan Forum Moderator Offline Retro Martyr Posts: 3068 Location: Wielkopolska Joined: 30. May 2012 Gender: Re: Co to za gra ? Reply #1 - 17. Jan 2013 at 20:21 Zdaje mi się że mogę Ci pomóc. Do głowy przychodzą mi dwa tytuły z tamtego okresu. Stunt GP i Re-Volt. Tylko że z twojego opisu wynika że to raczej ten pierwszy tytuł bo w Re-Volt nie wyczerpują Ci się baterie z tego co pamiętam Zgadłem? :> "...ale najpierw zrozumcie mĂłj bĂłl" (You need to Login or Register to view media files and links) WWW Facebook YouTube IP Logged
Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Co to za gra ? Reply #2 - 17. Jan 2013 at 20:24 Re-Volt właśnie sam znalazłem, ale to nie ta której szukam. Teraz sprawdzę Stunt GP, nazwa brzmi znajomo... The Administrator. WWW IP Logged
Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Co to za gra ? Reply #3 - 17. Jan 2013 at 20:26 Tak to jest to !!! teraz trzeba to zassać Dzięki The Administrator. WWW IP Logged
VooDooMan Forum Moderator Offline Retro Martyr Posts: 3068 Location: Wielkopolska Joined: 30. May 2012 Gender: Re: Co to za gra ? Reply #4 - 17. Jan 2013 at 21:42 Ne ma za co jak byś nie mógł przypadkiem znaleźć to daj znać - powinienem mieć gdzieś na płytce wypalone A tak nawiasem to te dwie gierki całkiem podobne do siebie, z czego Re-Volt jakoś zawsze bardziej mi się podobał (może przez to że szybciej wyszła) Pozdro "...ale najpierw zrozumcie mĂłj bĂłl" (You need to Login or Register to view media files and links) WWW Facebook YouTube IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Co to za gra ? Reply #5 - 18. Jan 2013 at 15:20 Ja od siebie polecę R.C. Cars. Niedawno nawet na jakims coverze pisma było... ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged