konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Komplet numerów Secret Service - 1-95. 29. Mar 2013 at 19:20 Plik torrent pod tym adresem: (You need to Login or Register to view media files and links) lub pobieramy stąd: (You need to Login or Register to view media files and links) Warto zarejestrować się na retroreaders i podziękować za pracę włożoną w skanowanie tego materiału. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged
PentiumPro Junior Member Offline 3dfx is gone but never Posts: 103 Location: Z-ce/Dęblin Joined: 30. Jul 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #1 - 13. Apr 2013 at 02:01 Gdyby jescze link aktywacyjny dochodzil;) PC-1:Lenovo T420PC-2:CPU:I5 2500K 3,4GhzMOBO:ASRock Z68 EXTREME4 GEN3RAM: G.SKILL 4 GB 1600MHzHDD: SAMSUNG 1TB F3PSU: XFX 650W PROAUDIO: SB AUDIGY SEGPU HD 4870 1GB TOXIC IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #2 - 13. Apr 2013 at 23:41 Ano tak.. zapomniałem... ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged
PentiumPro Junior Member Offline 3dfx is gone but never Posts: 103 Location: Z-ce/Dęblin Joined: 30. Jul 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #3 - 14. Apr 2013 at 00:17 Dodam ze wole miec to w papierze niz wirtualnie PC-1:Lenovo T420PC-2:CPU:I5 2500K 3,4GhzMOBO:ASRock Z68 EXTREME4 GEN3RAM: G.SKILL 4 GB 1600MHzHDD: SAMSUNG 1TB F3PSU: XFX 650W PROAUDIO: SB AUDIGY SEGPU HD 4870 1GB TOXIC IP Logged
Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3810 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #4 - 16. Apr 2013 at 00:23 Wirtualnie też można poczytać, jeśli ktoś nie ma papierowych wersji to warto sobie ściągnąć. Pozdrawiam The Administrator. WWW IP Logged
MarianX VIP Member Offline Posts: 6930 Location: Hrubieszow Joined: 31. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #5 - 22. Apr 2013 at 11:41 Linki z aktywacją nie dochodzą od dłuższego czasu niestety. Poza linkiem do czasopism podanym przez konku polecam przeszukać samo forum retroreaders, chyba jest tam kilka czasopism których brakuje pod w/w linkiem. Swoją drogą kojarzycie takie czasopismo "maniak"? Dodam że wyszły tylko 3 numery IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #6 - 17. Jan 2014 at 22:15 Nie wiem czy pamiętacie Kompendium Wiedzy SS. Komplet do pobrania tutaj: (You need to Login or Register to view media files and links) Trzeba wchodzić przez link w pierwszym poście przechodząc do wyższego poziomu katalogu, inaczej wyskakuje okienko logowania. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged
Campaniero Junior Member Offline I Love YaBB 2.5 Posts: 116 Joined: 27. Apr 2013 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #7 - 18. Jan 2014 at 15:53 A może ma ktoś pościąganą jakąś większą bibliotekę czasopism? Kiedyś chciałem ściągnąć z tego FTPa ale później nie działał a teraz przejście do wyższego katalogu wymaga hasła :/. Generalnie to zawsze byłem w tyle za trendami, jak królowały Amigi miałem C64 potem Pegasusa na które już gier nie opisywano, jak dorobiłem się Amigi to była już w odwrocie a opisy gier głównie na PC i PSXa. Dopiero jak miałem PC kupowałem czasami Gamblera lub SS. W czasach gdy miałem C64 przeglądałem sobie Bajtki dostałem całą kolekcję od kolegi który szykował to do pieca .. miałem schowane w tapczanie ...kiedyś wyjechałem na kolonie. Babcia miała się opiekować moim chomikiem, jak nie trudo się domyśleć spieprzył z akwarium i zdziczał z bajtków zrobił puzzle przez miesiąc IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #8 - 18. Jan 2014 at 16:34 Na ten moment mam: SS i NSS + komplet Kompendiów Wiedzy 1-4, Kompendium 2000 oraz Martinez i Przyjaciele K4 i K5 ŚGK wszystko co jest dostępne w sieci plus swoje skany (chyba komplet), Gry Komputerowe, Reset - komplet wraz z cover cd, Gamblera - komplet z coverami, Amigowiec, Bajtek, Commodore & Amiga, Computer Studio, Top Secret, Kebab. PS - wymaga hasła? Jeżeli wejdziesz ze starego linka (zasoby Shoonay'a trafiły na nowy eftep) z pierwszego postu nie powinno być problemu, powinieneś przechodzić wyżej swobodnie. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged
Campaniero Junior Member Offline I Love YaBB 2.5 Posts: 116 Joined: 27. Apr 2013 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #9 - 18. Jan 2014 at 23:52 OK , teraz wchodzi ....jak sprawdzałem przed południem chciało hasła Spróboje pobrać Total Commanderem ciekawe ile całość zajmuje IP Logged
MarianX VIP Member Offline Posts: 6930 Location: Hrubieszow Joined: 31. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #10 - 19. Jan 2014 at 15:52 Konku, masz to wszystko zeskanowane? IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #11 - 19. Jan 2014 at 18:59 Mhm. To co wymieniłem poprzednio. Kompletne z tego co wiem (oprócz paru wydań specjalnych ŚGK). W sumie chyba zgrałem swego czasu na 3 płyty BD. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged
MarianX VIP Member Offline Posts: 6930 Location: Hrubieszow Joined: 31. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #12 - 20. Jan 2014 at 22:31 Czy byłaby możliwość uploadu kilku numerów "gier komputerowych" jesli miałbyś te ktorych mi brakuje? IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #13 - 21. Jan 2014 at 00:39 Przejrzałem płytki, nie ma na nich Gier komputerowych. Widocznie nie był to zbiór kompletny i dlatego jeszcze nie trafił na płytę (a pisałem oprzednie posty z pamięci). Poszukam jeszcze, ale jeżeli są to numery spoza kolekcji zamieszczonej na serwerze shoonaya/retroreaders to raczej mała szansa. No chyba, że coś się ostało w moim rodzinnym domu. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged
MarianX VIP Member Offline Posts: 6930 Location: Hrubieszow Joined: 31. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #14 - 21. Jan 2014 at 13:21 Luzik, nie ma z tym pośpiechu IP Logged
WhitemanFX Senior Member Offline 3DFX maniac Posts: 1839 Location: ToruĹ Joined: 14. Dec 2013 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #15 - 22. Jan 2014 at 23:32 właśnie zaciagam. jaki programik do tego ? Whiteman (You need to Login or Register to view media files and links)AMD K6 III 450 MHZ Socket7 Voodoo 2 creative 8MB WWW YouTube IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Komplet numerów Secret Service - 1-95. Reply #16 - 23. Jan 2014 at 00:55 Ja używam: (You need to Login or Register to view media files and links) ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="KaĹźdy z nas w gĹÄbi duszy pragnie byÄ jak ten obcy... przeraĹźajÄ co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, ktĂłre pozwala przeÄ naprzĂłd i niszczyÄ." ==- IP Logged