Varus wrote on 09. Sep 2013 at 17:30:
Natknąłem się przypadkiem na ten artykuł:
(You need to Login or Register to view media files and links) O każdą gierkę z tej listy gdzieś tam się otarłem

Interstate miałem na dysku i mimo fajnego klimatu skakał strasznie, nie miałem voodoo zajmował chyba z "czysta mega" musiał zwolnić miejsce:). Virtua Fighter długo był ulubioną nawalanką z kumplem, zapewne z braku innych 3D na PC ..był Toshiden ale kiszkowaty. Dopiero VF2 poszedł w odstawkę jak pojawił się WAR GODS...kilka razy odpaliłem MK4 ale to była porażka , MK 3 rządzi

. Kłejki jakoś nigdy mnie nie pociągały i nie rozumiałem zachwytu nad nimi Shadow warrior, Duke3d albo Redneck Rampage to były gierki z humorem, pogrłem trochę w Q1 ..w sumie miałem tylko dla kolegi na dysku który przychodził i się podniecał. Q2 znałem tylko z opowiadań bo miałem za słaby sprzęt jak wyszedł, kolega miał 200MMX i mi narobił trochę ochoty muchami które rzekomo latają obok zwłok hehe:). MDK jakieś demko zaliczyłem takie sobie, NFS2 miałem i pograłem ..nie pamiętam jaki miałem wówczas sprzęt ale jak zobaczyłem tą samą grę u kogoś na jakiejś pierwszej RIVIE to mi kopara opadła i odechciało mi się mojej pikselozy

Na Unreala napalałem się latami , ciągle za słaby sprzęt w końcu jak się dopadłem na rynku były dużo lepsze produkcje i po kilku levelach odpuściłem. Do turoka się zraziłem na N64 fatalne sterowanie padem przy elementach platformowych można było dostać padaczki no i mało krwi

, potem jak miałem okazję zagrać na PC jakoś mnie odpychał.