konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3058 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Z jakiego to Filmu ? Reply #15 - 09. Jun 2016 at 21:40 MarianX wrote on 08. Jun 2016 at 20:44:Cięzko o dobrą komedię, dlatego kosze sf a pamiętacie Świat według bundych? Mam wszystkie sezony ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="Każdy z nas w głębi duszy pragnie być jak ten obcy... przerażająco silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, które pozwala przeć naprzód i niszczyć." ==- IP Logged
WhitemanFX Senior Member Offline 3DFX maniac Posts: 1839 Location: Toruń Joined: 14. Dec 2013 Gender: Re: Z jakiego to Filmu ? Reply #16 - 10. Jun 2016 at 11:41 w oryginale ? na DVD? Whiteman (You need to Login or Register to view media files and links)AMD K6 III 450 MHZ Socket7 Voodoo 2 creative 8MB WWW YouTube IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3058 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Z jakiego to Filmu ? Reply #17 - 10. Jun 2016 at 19:43 Kiedyś tak, potem to zripowałem i nagrałem na jeden BD. Płyty zostały w rodzinnych stronach, co potem z nimi to nie wiem... De Agostini to chyba było... ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="Każdy z nas w głębi duszy pragnie być jak ten obcy... przerażająco silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, które pozwala przeć naprzód i niszczyć." ==- IP Logged
WhitemanFX Senior Member Offline 3DFX maniac Posts: 1839 Location: Toruń Joined: 14. Dec 2013 Gender: Re: Z jakiego to Filmu ? Reply #18 - 13. Jun 2016 at 09:41 no ja mam 4 sezony z Archimum X z Deagostini. spoko wydania Whiteman (You need to Login or Register to view media files and links)AMD K6 III 450 MHZ Socket7 Voodoo 2 creative 8MB WWW YouTube IP Logged