jak pykalem na bn to w wersji patcha obowiazujacej,
single przewaznie 1.09d kiedys
sorca magic find - wiadomo
postacie - padalec charger lvl18 wg poradnikow do trolowania i pierwszy char pod nub duele (zlozony w wiekszosci z samoznalezionego ekwipunku) smieszna postac do zbierania uszu i farmienia nubkow na tombach
kilka lol sorc na lvl30 (glownie fb i błyskawica nie w pełni obgearowane, bo za biedny byłem i drop nie dopisał :
"wypozyczona" od znajomka sorc fb na lvl 30 z pro gearem - za ten sprzęt kilkanaście tysięcy forum golda gość dał.. pare kont normalnych wysokolevelowych charow by za to zrobił
2 bowki na 18 i 30 lvl nieskonczone ofc bo drogie :p
javka na crap gear z przeznaczeniem farmienia krowiego poziomu
ubersmiter , wół roboczy do farmienia pochodni robił w kilka minut łącznie z organrunem (dużo więcej czasu schodziło na przewalanie pochodni i szukanie kogoś kto hurtem weżmie
(+permowane muły na klucze i kilka osobnych kont na pochodnie..)
wypozyczona javka na lvl 9 - smiech na sali jak lvl 42 barb probowal mi i kumplowi duela zaklocic i zostal zjedzony na 2 hity..
swoich javek nie skonczylem.. bo drogie ;P
mulow, otwieraczy i misc charow nawet nie wyliczam bo nie ma sensu
jak chcesz pograc normalnie na 1-2 glowne chary pve to przyzwoity gear spokojnie na czacie dostaniesz, jak nastawiasz sie na jakas bardziej zaawansowana rozgrywke to minimum 2 cdkeye potrzebne do mulowania i handlu + konto na jsp bo glównie tym diabeł żyje..
troche się pograło, niejedną noc zarwało ale niestety jakoś na początku roku dopadła mnie przykra przypadłość zwana pracą no i skończyło się całonocne giercowanie... konta przejął znajomek (mam nadzieję..) ale gdzieś przy okazji loginy i hasła szlag trafił a odbudowywać od zera to nie bardzo mi sie chce