Jestem

Miałem kilka pracowitych dni... to tak pokrótce:
- wjazd dwie dychy (na pokrycie kosztów lokalu, ogrzewania i prądu), każdy dostanie "firmową" smycz, identyfikator, votkę (będzie Compo) i o ile wiem naklejki,
- wziąć można wszystko, ale przyjęliśmy od kilku edycji zasadę - jeden sprzęt na jednego partyzanta. Sporo ludzi przyjeżdża ze sprzętem i zajęcie całego stołu na "wystawkę" jednej osoby raczej nie przejdzie.
- może być CRT, może być LCD, może być plazma

- jeśli ktoś jedzie pociągiem i nie ma jak przewieźć monitora to coś mogę zorganizować w granicach rozsądku - pisać na PM,
- z dodatkowych atrakcji - będzie turniej SWOS z nagrodami,
- ja biorę Amigę 4000 (Cyberstorm PPC, Mediator, Voodoo 3 2000, Terratec i takie tam) i A500Plus na wypasie (Alfapower Fast+IDE, gotek ze zdalnym sterowaniem i joy arcade Lioncast coby nikt mi nie fikał w Chaos Engine). Widzę, że obsada z 3dfx.pl będzie więc tym razem peceta może odpuszczę,
- jako że to jubileuszowe Amiparty, to zamawiamy beczkę albo dwie browca, ale to akurat tylko informacyjnie bo ja piwa nie piję. Ja biorę wysokoprocentowego "swojaczka" którym będę raczył towarzyszy i siebie.
- pamiętajcie o listwach zasilających, kablach ethernet (jeśli z tak nowoczesnych wynalazków korzystacie, jakaś sieć tam będzie dostępna i gniazdko w switchu też się pewnie wolne znajdzie), głośnikach/słuchawkach itp.
- nie ma palenia wewnątrz budynku, popielniczki są na zewnątrz przy drzwiach wejściowych,
- jest dostęp do kuchni (czajnik, kawa, herbata, kuchnia gazowa, piekarnik, dwie lodówki),
- dwa bary w pobliżu z całkiem przyzwoitym żarciem, do tego mimo że to praktycznie obrzeża Chełma można zawsze coś na wynos zamówić.
Start jak pisałem oficjalnie w piątek o 12:00, ale my będziemy wcześniej, pewnie koło 10:00. Jak ktoś ma ochotę pomóc przy rozstawianiu stołów i przygotowaniach i chce zająć pewne, strategiczne miejsce to zapraszam od 10:00.
Adres (google bez problemu znajdzie) - Chełm, Hutnicza 30, firma reklamowa IMAGE, prawe drzwi, drugie piętro.