GL1zdA Senior Member Offline Alpha Powered Posts: 1055 Location: Warszawa Joined: 14. Apr 2017 Gender: Tweakowanie Wildcata? 21. May 2017 at 22:06 Mam przez chwilę Wildcata 5000 i jestem ciekaw, czy ktoś zna może jakiś program, którym da się go w jakiś zaawansowany sposób tweakować? Chodzi mi o coś w stylu RivaTunera lub PowerStripa. Niestety PowerStrip nie obsługuje nawet sprawdzenie zegarów dla tej karty. Przy okazji poszukuję wyjaśnienia, dlaczego karta działa tylko w trybie AGP 2x (powinna w AGP 4x - zarówna karta jak i płyta (i840) go obsługują). WWW Facebook Twitter YouTube IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Tweakowanie Wildcata? Reply #1 - 22. May 2017 at 18:25 Ja mam znacznie nowszego Wildcat Realizm 500 (PCIe) i raczej ciężko z tej karty cokolwiek nieoficjalnego wykrzesać. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="Każdy z nas w gÅ‚Ä™bi duszy pragnie być jak ten obcy... przerażajÄ…co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, które pozwala przeć naprzód i niszczyć." ==- IP Logged