Varus wrote on 24. Jan 2018 at 16:48:
VooDooMan wrote on 24. Jan 2018 at 15:46:
Callahan wrote on 24. Jan 2018 at 14:10:
Jako, że chłopaki mieli 8 godzinną trasę przed sobą to zaczęliśmy się zbierać w niedzielę o 9.
Kto miał 8 to miał 8, ja tam 11 godzin do domu jechałem!
Ale warto było.
No pewnie! Nawet jakbym miał się przez cały dzień tłuc pociągami to by było warto! Ale dzięki tobie moja droga znacznie się skróciła
Batyra, mam podobne odczucia i wnioski. Na 1 spotkaniu panował trochę chaos jeśli chodzi o organizację "pokazów". Słuchając jednej osoby miałem wrażenie, że tracę to co inni w tym czasie opowiadali
Wiem, że nie wszystko wszystkich musi interesować, ale gdyby właśnie podzielić organizację w ten sposób jak piszesz, żeby każdy miał jakiś czas dla siebie o danej godzinie to każdy mógłby posłuchać o tym co go interesuje nie tracąc przy tym innych tematów, a ci co by nie byli zainteresowani danym tematem robili by co chcieli
Ale to 1 spotkanie, takie bardziej na rozgrzewkę, żeby się poznać raczej było więc i tak super wyszło! Na szczęście "wykładu" Batyry nikt nie ominął i powstał też filmik, który swoją drogą świetnie wyszedł! Byłeś świetnie przygotowany kolego, musisz na serio pomyśleć o prowadzeniu kanału video na youtube bo masz wszystko co jest potrzebne do osiągnięcia sukcesu, i myślę że to nie jest tylko moje zdanie
Zaorałbyś Phila nie raz
hehe
Też mam wielki niedosyt, i mimo tych tylko parunastu godzin mam wrażenie jakbym znał was całe życie