kazeobi 3dfx Friends Offline Posts: 3343 Location: Warszawa Joined: 14. Jan 2017 Gender: MSX 20. Nov 2017 at 08:40 Hej, Ostatnio w internecie trafiłem na komputer, z kt髍ym miałem przyjemność pracować na informatyce w 2 - 3 klasie podstaw體ki, czyli Spectravideo X'Press SVI-738. Mieliśmy bursztynowe/zielone monitory, każdy miał dyskietkę爊a zapisanie pracy, a w komputer był wpięty kartridż z logo. Jako zadania rysowało się燿omki, choinki i itd... (You need to Login or Register to view media files and links) Ktoś posada MSXa, używał? Jakieś dobre tytuły gier? IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: MSX Reply #1 - 20. Nov 2017 at 20:52 (You need to Login or Register to view media files and links) Nie za wiele tego. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="Ka偶dy z nas w g艂臋bi duszy pragnie by膰 jak ten obcy... przera偶aj膮co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, kt贸re pozwala prze膰 naprz贸d i niszczy膰." ==- IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: MSX Reply #2 - 20. Nov 2017 at 20:55 Auf Wiedersehen Monty wygląda zachęcająco. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="Ka偶dy z nas w g艂臋bi duszy pragnie by膰 jak ten obcy... przera偶aj膮co silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, kt贸re pozwala prze膰 naprz贸d i niszczy膰." ==- IP Logged
kazeobi 3dfx Friends Offline Posts: 3343 Location: Warszawa Joined: 14. Jan 2017 Gender: Re: MSX Reply #3 - 23. Mar 2018 at 10:40 (You need to Login or Register to view media files and links) Przeglad/recenzja kilku gier. IP Logged
kazeobi 3dfx Friends Offline Posts: 3343 Location: Warszawa Joined: 14. Jan 2017 Gender: Re: MSX Reply #4 - 01. May 2020 at 10:48 (You need to Login or Register to view media files and links) Nie powiem, mam ochot臋 na MSX 2+ przez ten filmik, tylko m贸j portfel ma inne zdanie IP Logged
leosh Senior Member Offline I Love YaBB 2.5 Posts: 1806 Joined: 19. May 2019 Gender: Re: MSX Reply #5 - 01. May 2020 at 11:04 kazeobi wrote on 01. May 2020 at 10:48: (You need to Login or Register to view media files and links) Nie powiem, mam ochot臋 na MSX 2+ przez ten filmik, tylko m贸j portfel ma inne zdanie Je艣li mowa o zapomnianych i egzotycznych komputerach to m贸j portfel nie pozwala na to cudo: (You need to Login or Register to view media files and links) IP Logged
kazeobi 3dfx Friends Offline Posts: 3343 Location: Warszawa Joined: 14. Jan 2017 Gender: Re: MSX Reply #6 - 01. May 2020 at 11:20 Fajnie, fajnie, ale nie porywaj w膮tku o MSXach IP Logged