Jenot 3dfx Friends Offline Jenot Posts: 1784 Location: Chełm Joined: 15. Jan 2015 Gender: Re: Thou shalt remember thy heritage (gimby nie znajo) Reply #15 - 03. Dec 2018 at 18:43 Jeszcze zanim IBM stał się PC, na moim C64 czy C128 były etykiety z napisem "Personal Computer". Poza tym nie wiem dlaczego, ale nawet 3dfx jakoś bardziej mi się podoba w połączeniu np. z PPC G4 niż z pospolitym PIII na Slot 1. ATC-5220, K6-III 400, 512MB RAM, Voodoo3 3000 AGP, GUS MAX 1MB, Terratec EWS64 XL, AWE32 CT2760, 3x40GB HDD, DVD TSSTcorp, FreeDOS, OS/2 Warp 4, Win95 OSR2 GTalk IP Logged
kaiser77_1982 YaBB Newbies Offline I Love YaBB 2.5 Posts: 42 Joined: 22. Aug 2018 Re: Thou shalt remember thy heritage (gimby nie znajo) Reply #16 - 03. Dec 2018 at 18:52 My first speakers and sound card was from Trust. IP Logged
HanJammer Senior Member Offline Retro sretro Posts: 2369 Location: Warszawa Joined: 21. Aug 2018 Gender: Re: Thou shalt remember thy heritage (gimby nie znajo) Reply #17 - 04. Dec 2018 at 03:13 Yeah, Trust was a pretty important 'multimedia' brand… Turtle Beach (from Batyra's signature) was significant as well and I totally forgot about it... Aaaaand Trident of course - yet another brand starting with "T". "Dziś to już kompletnie inna maszyna i coraz więcej bólu/płaczu/tęsknoty za dawnymi czasami." (You need to Login or Register to view media files and links) IP Logged
Batyra VIP Member Offline collection.batyra.pl Posts: 7067 Location: Lublin Joined: 11. Jul 2016 Gender: Re: Thou shalt remember thy heritage (gimby nie znajo) Reply #18 - 04. Dec 2018 at 09:12 <facepalm> Turtle beach… zapomniałem WWW IP Logged
HanJammer Senior Member Offline Retro sretro Posts: 2369 Location: Warszawa Joined: 21. Aug 2018 Gender: Re: Thou shalt remember thy heritage (gimby nie znajo) Reply #19 - 14. Dec 2018 at 00:47 Pomysł nie umarł! Wręcz przeciwnie... Zaczynam zbierać logotypy dobrej jakości (szukanie nie jest takie łatwe, ostatnio jak robiłem reprodukcję znaczka ESCOM to musiałem ostatecznie samemu go narysować ;/ - tutaj też może się to w wielu przypadkach tak skończyć). Po Nowym Roku mam nadzieję, że uda mi się wziąć parę dni urlopu, wtedy może zacznę coś z tego 'kleić'. Potem zastanowimy się co z Tym zrobić (mi do głowy przychodzi m.in. koszulka - mam firmę, która robi doskonałej jakości nadruki na doskonałej jakości koszulkach - sami je szyją pod Łodzią!). Trochę to kosztuje, ale serio, efekt jest dużo lepszy niż nadruki na jakichś Fruit of the Loomach itp. "Dziś to już kompletnie inna maszyna i coraz więcej bólu/płaczu/tęsknoty za dawnymi czasami." (You need to Login or Register to view media files and links) IP Logged