Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic Miro Highscore 3D i problem? (Read 65 times)
Dominiq
YaBB Newbies
*
Offline


I Love YaBB 2.5

Posts: 14
Joined: 24. Jan 2018
Miro Highscore 3D i problem?
06. Jan 2019 at 23:11
Print Post  
Cześć.

W moje łapki wpadła karta Miro Highscore 3D 6MB i kabel doń przeznaczony. Pomimo tego, że karta w systemie jest wykrywana i pozwala zainstalować sterowniki oraz pozostały soft dla niej przeznaczony oraz jest prawidłowo widziana przez system (przy założeniu, że kartę instaluję z VGA bezpośrednio podpiętym do karty graficznej) to przy wpięciu kabla przelotowego i uruchamiania kompa z VGA wpiętym do Miro Highscore 3D obraz nie jest wyświetlany.
Kabel przeznaczony jest do tej karty i powinien ruszyć, chyba że w przypadku tej karty jest potrzebna niestandardowa rzeźba w biosie?
  
Back to top
 
IP Logged
 
Callahan
VIP Member
*****
Offline



Posts: 5582
Location: Świętokrzyskie
Joined: 29. Mar 2014
Gender: Male
Re: Miro Highscore 3D i problem?
Reply #1 - 06. Jan 2019 at 23:31
Print Post  
Odpal coś w Glide i przełącz wtedy monitor bezpośrednio do Voodoo. Jeśli zobaczysz  normalny obraz gry glide to kabel passthrough jest zapewne walnięty, a nie karta.
  

(You need to Login or Register to view media files and links)
HP XU 6/200 2x PII-OD/512MB/VB/SCSI/XP sp1
IBM Z Pro 6899 2xPPRO/256MB/VB/SCSI/NT4
PR440FX 2x PII-OD/512MB/VB/SCSI/W2K
(You need to Login or Register to view media files and links)
Back to top
IP Logged
 
MarianX
Senior Member
****
Offline



Posts: 4519
Location: Hrubieszow
Joined: 31. May 2012
Gender: Male
Re: Miro Highscore 3D i problem?
Reply #2 - 07. Jan 2019 at 08:38
Print Post  
Też myślę że to może być kabalek.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top