mt777 Full Member Offline Pegasus Posts: 301 Location: Poznań Joined: 29. Nov 2018 Gender: Płyta Intel Batman - logo 31. Aug 2019 at 20:26 Aktualizując bios zauważyłem, że można wgrać samo logo. Czy może ktoś sie bawił aby podmienić na własną bitmapę? Nie sprawdzałem zbytnio format pliku, może to jakiś banał. `Fabrycznie` obecnie jest logo Optimusa. WWW IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3058 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Płyta Intel Batman - logo Reply #1 - 31. Aug 2019 at 21:21 Nie ten model, ale podobna historia: Kiedyś tak ubiłem płytę Gigabyte'a. Dwa razy wrzucenie logo poszło ok, za trzecim - trup. Musiałem wylutować kostkę biosu i programować zewnętrznie. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="Każdy z nas w głębi duszy pragnie być jak ten obcy... przerażająco silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, które pozwala przeć naprzód i niszczyć." ==- IP Logged