Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3810 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Micro Hexagon highscores Reply #15 - 28. Jan 2020 at 21:45 Zawsze o krok przede mną. Zaraz otwieram piwo i siadam przed laptopem The Administrator. WWW IP Logged
Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3810 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Micro Hexagon highscores Reply #16 - 28. Jan 2020 at 22:27 Piwo pomogło Może kiedyś Jenota dogonimy Zawsze ginę w jednym i tym samym momencie. W tym najszybszym trybie jak pojawi się figura z której jest tylko jedno wyjście.... jak wybiorę dłuższą drogę to zgon. Zawsze 50% szans... trzeba to wyćwiczyć, żeby kierować się w najkrótszą... Oglądałem na Youtube rekord ponad 10minut. Szybciej niż to po 1:45 bodajże już nie leci, kwestia zręczności i szybkiego oka hehe. 020832715287.jpg ( 93 KB | 2 Downloads ) The Administrator. WWW IP Logged
konku Senior Member Offline All dimensions FX Posts: 3057 Location: Podhale&Kresy Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Micro Hexagon highscores Reply #17 - 29. Jan 2020 at 21:39 Równie fajnym tytułem jest Tower of Rubble. (You need to Login or Register to view media files and links) Polecam. ---=== All those moments will be lost in time, like tears in rain.===------===Time has wings. You know, when you realize that you need to appreciate the time, it still goes by fast.===----=="Każdy z nas w głębi duszy pragnie być jak ten obcy... przerażająco silny, pozbawiony sumienia, obdarzony czarnym sercem kosmosu, które pozwala przeć naprzód i niszczyć." ==- IP Logged
Kosiara Senior Member Offline Posts: 1319 Location: Płońsk Joined: 17. Jul 2017 Gender: Re: Micro Hexagon highscores Reply #18 - 31. Jan 2020 at 10:53 Varus wrote on 28. Jan 2020 at 22:27:Piwo pomogło Może kiedyś Jenota dogonimy Zawsze ginę w jednym i tym samym momencie. W tym najszybszym trybie jak pojawi się figura z której jest tylko jedno wyjście.... jak wybiorę dłuższą drogę to zgon. Zawsze 50% szans... trzeba to wyćwiczyć, żeby kierować się w najkrótszą... Oglądałem na Youtube rekord ponad 10minut. Szybciej niż to po 1:45 bodajże już nie leci, kwestia zręczności i szybkiego oka hehe. Muszę spróbować, bo nie mogę przekroczyć 1:47 IP Logged