Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Windows Millenium Real DOS 8.0 22. May 2024 at 22:07 Witam, Mam prośbę do osób, które mają trochę wolnego czasu i chęci. Na początek, proszę o nie skreślanie tego systemu operacyjneo i krytykę, z tym się spotykam na codzień i mam po dziurki w nosie... Ja mam swoje zdanie na temat tego systemu i każdy także, nie w tym rzecz. Udostępniłem obraz tego systemu, a także dyskietki startowe, zmodyfikowane także przeze mnie, z możliwością najprostszą jak sie tylko dało odblokowania czystego DOSa. Chciałbym, żeby parę osób spróbowało to odpalić i dać mi znać czy wszystko jest OK, czy czegoś brakuje, może coś dodać, poprawić.... Jak na razie tylko Sajmon sprawdził czy działa patchowanie... Nic więcej nie wiem. A chciałbym to udostępnić szerzej Będę wdzięczny za testy i porady !! Pozdrawiam windows_me_logo.png ( 60 KB | 3 Downloads ) The Administrator. WWW IP Logged
lukas12p YaBB Newbies Offline Posts: 94 Location: Kraków Joined: 27. Apr 2020 Gender: Re: Windows Millenium Real DOS 8.0 Reply #1 - 22. May 2024 at 23:18 Chętnie przetestuję, ale nie wiem kiedy, muszę złożyć jakąś dziwną platformę. Gdzie udostępniłeś dane? Socket3 - Socket939 IP Logged
Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Windows Millenium Real DOS 8.0 Reply #2 - 22. May 2024 at 23:24 Są na FTP: w katalogu /VARUS głównie chodzi o: /VARUS/WindowsME/ISO_images/Windows_ME.iso /VARUS/WindowsME/FDD_images/WinME_Startup_MOD.img The Administrator. WWW IP Logged
sajmon Forum Administrator Offline Old games! Posts: 3628 Location: Czeladź / Śląsk Joined: 22. Mar 2016 Gender: Re: Windows Millenium Real DOS 8.0 Reply #3 - 20. Jun 2024 at 23:40 Ja już sprawdziłem , wszystko poszło zgodnie z trajektorią. (dos się pojawił) Jednak hardwarowo nie sprawdzałem czy wszystko śmiga .Zostawiam to na emeryture (You need to Login or Register to view media files and links) IP Logged