Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Strona www - DOWNLOAD 17. Jul 2024 at 19:10 Cześć bardzo pomalutku biorę się za porządek i upgrade stron www na serwerze. Na pierwszy rzut idzie strona z benchmarkami. Chcę żeby w jendym miejscu było dostępne wszystko co się przydaje w nagłych przypadkach. Takie kompletne kompedium na jeden klik żeby nic nie szukać. W drugiej kolejności polecą programy użytkowe. Chodzi o nasze archiwum falconfly. Mam zgodę na dowolną przeróbkę pod nasze potrzeby === (You need to Login or Register to view media files and links) === Jeśli macie swoje typy co dodać to piszcie. Stara strona: (You need to Login or Register to view media files and links) Wstępne poprawki: (You need to Login or Register to view media files and links) The Administrator. WWW IP Logged
Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Strona www - DOWNLOAD Reply #1 - 23. Jul 2024 at 15:43 23.07.2024 Dodane benchmarki Final Reality. Wersje v1.0 i v1.01. Znalezienie tej starszej graniczy z cudem. Podziękowania dla @GL1zdA (You need to Login or Register to view media files and links) Pozdrawiam. The Administrator. WWW IP Logged
smola 3dfx Friends Offline Posts: 685 Location: krk Joined: 16. Dec 2020 Gender: Re: Strona www - DOWNLOAD Reply #2 - 23. Jul 2024 at 16:29 To w koncu udalo ci sie zdobyc tego aqua v2.3? Bo na linku brak. No chyba ze chodzi o fr 1.01 Mysle ze dobrym pomyslem byloby przejrzenie starych plytek cd z magazynu www, to byla 1 z lepszych gazetek, bo softu duzo dawali i do tego hi-quality. Chip tez byl ok ale tam znacznie mniej towaru, szczegolnie shareware, ktory byl potrzebny do szlifowania niektorych umiejetnosci (You need to Login or Register to view media files and links) :: (You need to Login or Register to view media files and links) :: (You need to Login or Register to view media files and links) IP Logged
Varus Forum Administrator Offline 3dfx Collector Posts: 3809 Location: Opole Joined: 08. May 2012 Gender: Re: Strona www - DOWNLOAD Reply #3 - 23. Jul 2024 at 17:12 Niestety Aquamarków nie udało mi się znaleźć, nadal szukam. Podam info, może ktoś ma w zbiorach. Aquamark v2.0 - brak jakichkolwiek wiarygodnych informacji w internecie Aquamark v2.2 - informacje potwierdzone, że ta wersja była dodawana do pierwszych wersji GeForce 3. Cokolwiek to oznacza. Zapewne na płytach ze sterownikami lub softem. Ja mam tylko jedną CD od Canopusa, na niej niestety brak benchmarka. Aquamark v2.3 - informacji jest dużo na temat tej wersji. Niestety nie znalazłem żadnego działającego linka. Najbardziej wiarygodne wrzucam niżej. - (You need to Login or Register to view media files and links) - (You need to Login or Register to view media files and links) Będę wdzięczny za każde użyteczne informacje. signal-2024-07-23-09-41-21-406.png ( 730 KB | 4 Downloads ) signal-2024-07-23-09-41-01-931.jpg ( 175 KB | 4 Downloads ) The Administrator. WWW IP Logged